avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cum se alege un cod CAEN potrivit?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cum se alege un cod CAEN potrivit?

Am inteles ca pentru a crea o firma trebuie sa alegem un cod CAEN corespunzator pentru inregistrare. Dar unde sunt aceste coduri explicate pe indelete? Nu am gasit decat o trecere in revista a lor si am auzit ca se pot crea deseori confuzii si incompatibilitati. Unde putem sa afla mai multe despre aceste coduri?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:07, 19 Iunie 2011
Puteti sa gasiti informatii ample in acest sens, in cadrul biroului de asistenta juridica de la registrul comertului.
Doar acolo?
Gasiti informatiile solicitate aici: CAEN Revizuit 2 – Clasificarea activităţilor din economia naţională. Note explicative, ediţia a 2-a ISBN 978-973-567-633-9, 210x297 mm, 264 pagini
Problema e ca se gaseste cam greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu gasesc un cod caen pentru o activitate,ajutor petrans petrans Doresc sa infiintez o societate care va avea rolul de a completa diferite documente in numele unor alte societati. Adica, de ex. completarea formularului 318 ... (vezi toată discuția)
Coduri caen popanaid popanaid Unde gasesc codurile CAEN extinse ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)