avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rog ajutor,urgent!!!
Discuție deschisă în Executare silită

rog ajutor,urgent!!!

cum poate continua executarea silita a unei banci pentru un credit ipotecar acordat unei societati care a intrat in insolventa(momentan s-a deschis procedura de faliment) asupra unui imobil,pus gaj pentru acel credit,imobilul este proprietatea fostului administrator,DACA NU S-A INSCRIS IN CARTEA FUNCIARA,a acelui imobil,SOMATIA DE PLATA???
Deja a venit PUBLICATIE DE VANZARE,unde este trecuta ca inscrisa SOMATIA DE PLATA,dar ea in realitate nu este,am scos extras de informare si nu este trecuta!!!
Poate banca sa vanda acel imobil,daca nu s-au intrunit toate conditiile codului de procedura civila???nu este aceasta executare NULA???
Va rog frumos cine poate da relatii abilitate sa ma ajute.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:47, 20 Iunie 2011
Contestati in instanta "executarea silita" pe dispozitiile art.399 alin.1C.p.c , si in cadrul contestatiei solicitati prin cerere tot in acel dosar instrumentat "suspendarea executarii silite", pana la solutionarea irevocabila a contestatiei,,succes..:((
suspendarea sau anularea executarii silite???
Chiar daca debitoul principal este in insolventa, executarea silita a trtilor garanti poate continua.

Inscrierea somatie in CF este in interesul creditoarei si nu este motiv de anulare a executarii silite, nu il prejudiciaza in niciun fel pe debitor, dimpotriva.
Nu cred sa aveti prea multe sanse intr-o eventuala contestatie la executare.
somatia se inscrie pentru opozabilitate. Prin aceasta somatie orice alt creditor va sti ca s-a inceput executarea silita de catre primul creditor.
Este o formalitate prealabila vanzarii la licitatie, din acest motiv opinez ca se poate face cate ceva intr-o contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ...cu cantec mdcc mdcc este posibil sa se scoata la vanzare un imobil ipotecat in favoarea unei banci daca nu s-a inscris in cartea funciara somatia de plata emisa de executorul ... (vezi toată discuția)
Contestare si termene executare silita storsistem storsistem Care sunt caile de contestare a unei executari silite asupra unui imobil adus ca gaj ipotecar tinanad cont ca in acel imobil se desfasoara activitatea unei ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la executor getuta getuta Dupa ce-am depus la instanta a doua contestatie la executare, deoarece executorul nu respecta sentinta definitiva si irevocabila data la prima contestatie, si ... (vezi toată discuția)