Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recupera datorii

Buna ziua,
Daca un SRL ( activitate - distributie) are de recuperat bani insemnand c/v facturi marfa de la un client ce a inchis magazinul, cum procedeaza? Se pare ca societatea ce datoreaza bani va disparea un timp de pe piata.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:15, 19 Iunie 2011
Pentru inceput aveti ca solutie notificarea clientului si apoi chemarea in judecata finalizata cu executatea silita a unor bunuri din patriminiul datornicului, daca instanta va da castig de cauza. Asta daca doar isi restrange activitatea respectiva firma sau se suspenda. Mai aveti solutia solicitatii in instanta a deschiderii procedurii de faliment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare facturi fiscale daniela h daniela h Buna ziua, Este posibil sa anulezi (si in ce conditii) facturile fiscale emise in trim 3? Este vorba de o microintreprindere cu domeniu de activitate: ... (vezi toată discuția)
Agent comercial-solduri restante postolachi postolachi Lucrez ca agent comercial la o firma de distributie,in ce consta activitatea mea? Iau comenzile de la clientii existenti in portofoliu,firma livreaza marfa in ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante bubu.g bubu.g Am de recuperat o suma de bani de la o societate comerciala: am avut un BO, l am investit, am procedat la executare silita prin executor, nu am rezolvat nimic: ... (vezi toată discuția)