avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cerere de eliberare certificat de atestare fiscala ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cerere de eliberare certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice - model nou 2011

Cerere de eliberare a certificatului de atestare fiscala (OMFP 2014/2011)

Pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala, contribuabilii completeaza aceasta cerere. Certificatul atesta modul de indeplinire a obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor, contributiilor si a altor venituri. Certificatul de atestare fiscala poate fi utilizat pe o perioada de 90 de zile de la data eliberarii acestuia (persoanele fizice) sau de 30 zile (persoanele juridice).

Se depune la Administratia Finantelor Publice in 2 exemplare, impreuna cu: delegatie din partea societatii (daca este cazul), balanta analitica si semnata (cat mai recenta posibil), copie declaratia 100 si decont TVA (daca este cazul), ordine de plata pentru soldurile din balanta (daca este cazul), adeverinta/certificat atestare fiscala pentru sediile secundare ale societatii (daca este cazul), 2 timbre fiscale de 4 RON.

Aici aveti linkul pt mai multe info: [ link extern ]
Link model cerere: [ link extern ]
Link noul certificat: [ link extern ]
Click here: [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti ce acte sunt necesare pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice.Mentionez ca societatea ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinerii certificatului de atestare fiscala incepand cu 1 iulie 2011 Valentin_buzau Valentin_buzau Pe cine intereseaza o sa dau cateva detalii despre Procedura obtinerii certificatului de atestare fiscala incepand cu 1 iulie 2011 . link: ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal de la directia financiara Endelus Endelus buna ziua, am nevoie de un certficat fiscal de la Directia Financiara! cum se procedeaza, ce acte trebuie sa depun si care este termenul in care se raspunde ... (vezi toată discuția)