avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pentru o pizzerie imi trebuie autorizatie de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pentru o pizzerie imi trebuie autorizatie de constructie si alte avize?

Am inchiriat parterul unei vile-Vreau sa deschid o pizzerie. Vreau sa construiesc un cuptor cu lemne pentru coacere pizza. Imi trebuie Autorizatie de Constructie ? Mediu ? Pompieri
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:52, 20 Iunie 2011
Fuguta la primarie, la compartimentul urbanism, ei sunt singurii in masura sa va spuna da sau ba in ceea ce priveste autorizatia de construire (cu toate ca eu inclin sa cred ca nu va trebuie). Cat pentru desfasurarea activitatii, o sa va trebuiasca un aviz de la Directia de Sanatate Publica si de la pompieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare - suplinire acord pizzerie la parter Kevinrobert Kevinrobert Buna dimineata! Am un spatiu comercial la parterul unui bloc. Am aviz de construire a unui cuptor de Pizza ,am si actele pentru firma dar vecinul de la ... (vezi toată discuția)
Funingine pe ferestre Raulcorneci Raulcorneci Buna ziua, la parterul blocului unde locuiesc s-a deschis o pizzerie și funcționează fără acordul locatarilor, insa problema nu ar fi asta, problema este ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)