avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SRL cu probleme
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SRL cu probleme

Buna ziua,

Dati-mi va rog un sfat.
Daca sunt Asociatul Unic al unuii SRL ale carei stocuri de marfa au fost tinuta defectuos, cum pot scapa de ea(in afara de vanzare). Probleme sunt de genul: fizic nu mai am marfa pe stoc dar scriptic apare marfa de cateva miliarde.
Nu s-au facut fraude ci, doar contabilitatea s-a tinut la modul cat se poate de amator. Evident aici intervine si vina/indolenta Asociatului Unic.
Ce se poate face in cazul asta? Asociatul Unic vrea sa scape de SRL chiar daca va fi nevoie sa achite el datoriile la buget(TVA si restul) desi nu are niciun bun pe numele lui.
Care sunt pasii?

Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:18, 1 Iulie 2011
Pai eu nu inteleg...marfa a fost vanduta fara acte sau nu se mai gasesc actele cu care a fost vansuta?
Scuze , dar oricat de amator ar fi fost, sa faci asa greseli de sa zicem cu indulgenta, un miliard, chiar si de lei vechi??????:O
dupa cate am inteles este vorba de un magazin care vinde en-detail. foarte probabil ca de multe ori sa nu fi eliberat bonuri fiscale .............
intr-adevar, foarte prost tinuta contabilitatea si evidenta stocurilor.
trebuie cumva mai intai s aisi regleze aceste probleme, daca se mai poate?
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
ContSters61319, utilizator
Opinie. Incercati sa vedeti poate chiar se poate corecta ceva daca luati la mana acele acte. Nu are casa de marcat, nu s-a facut descarcare din gestiune a marfii vandute?
are casa de marcat insa, foarte probabil ca nu s-a operat cum trebuie in gestiune.
el zicea ca a mai redus din stoc dar ..... a ajuns undeva unde nu mai poate reduce nimic.
ce se poate face in cazul asta?

Alte discuții în legătură

Casa de marcat kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O fima de distributie care are ca obiect de activitate principala (CAEN 4639) comert [b]cu ridicata[/b] nespecializat de produse alimentare, ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin in domeniul instalatiilor denisa2011 denisa2011 Saptamana viitoare vrem sa deschidem un magazin de instalatii. Sincer imi este tare frica ca nu ma voi descurca. Azi am primit o parte din marfa. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntu si en-gross in aceasi locatie nico75 nico75 Buna ziua! Am avut control de la politia locala din oras, iar problema a fost ca vindem atat pe factura cat si pe bon fiscal din aceiasi locatie. Evidenta se ... (vezi toată discuția)