george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

denisa2011 
	    	Utilizator

denisa2011 
	    	Utilizator	    

george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 adrianabresug	                   

avem un pct de lucru cu activitate autorizata depozit engros si en detail .O parte din clienti persoane juridice cumpara de la noi cu factura si plata cu OP ... (vezi toată discuția)
	                    adrianabresug	                   

avem un pct de lucru cu activitate autorizata depozit engros si en detail .O parte din clienti persoane juridice cumpara de la noi cu factura si plata cu OP ... (vezi toată discuția)

nico75	                   

Buna ziua!
Am avut control de la politia locala din oras, iar problema a fost ca vindem atat pe factura cat si pe bon fiscal din aceiasi locatie.
Evidenta se ... (vezi toată discuția)
	                    nico75	                   

Buna ziua!
Am avut control de la politia locala din oras, iar problema a fost ca vindem atat pe factura cat si pe bon fiscal din aceiasi locatie.
Evidenta se ... (vezi toată discuția)

unoradean	                   

As vrea sa imi facun pfa care sa se ocupe de imprimare pe textile . As fi interesat de modalitatea de a face intrare pe aparatura care o cumpar cum ma ... (vezi toată discuția)
	                    unoradean	                   

As vrea sa imi facun pfa care sa se ocupe de imprimare pe textile . As fi interesat de modalitatea de a face intrare pe aparatura care o cumpar cum ma ... (vezi toată discuția)