Stimati Domni si Doamne
Am fost amendata de un echipaj de politie in judet Vrancea masina echipajului avea nr de inmatriculare in Bucuresti este valabil procesul verbal de suspendarea permisului?
Va multumesc pentru timpul acordat Revin cu urmatoarea precizare Eu nu am vazut si nici politistul nu a fost in stare sa-mi arate indicatorul de intrare in localitate,apoi pina la Tifesti nu am intilnit nici un indicator de iesire din localitatea Tisita.Eu consider dar nu stiu de unde sa iau informatia contrara la ceeace va spun acum Neintilnind indicatoarele precizate de mine cred ca eram in afara localitatii unde pe DN2 E85 imi dadea dreptul sa circul cu 100km/h
In acest caz puteti sa depuneti o contestatie.E simplu,nu va costa nimic,daca aveti dreptate instanta va anula procesul verbal.multa bafta.
P.s : va ajut cu redactarea contestatiei daca doriti.....imi trebuie o adresa de mail si procesul verbal scanat.
Va multumesc din suflet
Adresa de email este admir_95@yahoo.com dar va rog sa-mi spuneti daca va pot trimite pe fax Daca da va rog dati-mi numarul dumneavoastra de fax
Va multumesc din suflet
Adresa de email este viopetra@yahoo.com sau admir_95@yahoo.com va rog sa-mi spuneti daca va pot transmite pe fax PV,CI pe partea din dreapta a PV este nr dovezii eliberate