avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere privind acordarea pensiei de invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere privind acordarea pensiei de invaliditate respinsa. Poate primi un ajutor?

Va rog daca puteti sa ma ajutati. Sotul meu in urma a doua accidente vasculare este in incapacitate de munca ,are 41 de ani , avem 2 copii minori iar dosarul de pensionare i-a fost respins . Acesta este diagnosticul .MALFORMATIE ARTERIO-VENOASA INTERVENTRICULARA (VENTRICUL LATERAL STANG) OPERATA. HEMIPLEGIE DREAPTA SI AFAZIE MIXTA.Exista vreo sansa sa obtinem vreun ajutor de la statul roman ?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2011
sanda ana, utilizator

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap tomasso tomasso Glorumero nefrita la care se adauga avc ischemic (doua episoade) sant afectiuni care se regasesc in normativul in vigoare al afectiunilor incadrabile grupele ... (vezi toată discuția)
Interpretare lege probleme handicap gbp63@yahoo.com gbp63@yahoo.com Buna ziua Exista o lege care stabileste ce persoane pot fi incadrate cu grad de handicap Se pare ca legea este eludata in sensul ca acele comisii care ... (vezi toată discuția)
Accident, concluzii eronate polițiști Ronald77 Ronald77 Buna Am si eu o intrebare si va multumesc daca ma-ti putea ajuta Sotia mea a fost implicata intr-un accident in fata blocului. Mai exact in intentia de a se ... (vezi toată discuția)