avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita

Am castigat definitiv si irevocabil intr-o actiune. S-a inceput si actiunea de executare silita. Partea adversa a inceput un nou proces de revizuire a hotararii judecatoresti, iar executarea silita a fost contestata si admisa.
Acum, am castigat procesul atat la judecatorie cat si recursul la tribunal, la cauza de mai sus, irevocabil. Am apelat din nou la executor.
Mai am nevoie de un alt titlu executoriu, daca este aceeasi cauza si executorul e acelasi?
Va multumesc!

Ce se intampla daca nici la actiunile executorului nu se ia o hotarare favorabila mie ca si castigator al proesului?
Ce alte cai de atac mai am, dupa executarea silita?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2011
ionupaulinei, utilizator
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 13:25, 21 Iunie 2011
Nu,este suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare forme de executare conelia anghel conelia anghel Anularea formelor de executare silita presupune si desfiintarea titlului executoriu - hotarare def. si irevoc. - (s-a solicitat prin contestarea executarii ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare bcory bcory Descriere speta: se finalizeaza in proces de partaj succesoral prin hotarare definitiva si irevocabila (curtea de apel) care mentioneaza in motivarea sentintei ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie cornel-victor cornel-victor In baza unei hotarari irevocabile am obtinut investire cu titlu executoriu. In acelasi timp aceasta hotarare irevocabila a fost atacata cu contestatie in ... (vezi toată discuția)