avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale DE la primarie DEZINFORMARE!!!!!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

DE la primarie DEZINFORMARE!!!!!

As vrea sa aflu in ce an s-a introdus impozitul pe terenul extravilan ptr ca de la primarie mi sa comunicat doi ani diferiti respectiv 2005 sau ? 2007
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:08, 21 Iunie 2011
Impozitul pe terenul extravilan a fost introdus in anul 2005.prin Legea 247 privind reforma în domeniile proprietăţii şi justiţiei, precum şi unele măsuri adiacente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renta viagera agricola. mihaiistfan@yahoo.com mihaiistfan@yahoo.com Anul acesta am implinit varsta de 67 ani.Cu respect,doresc sa stiu daca am dreptul la renta viagera agricola,avand in proprietate suprafata de 5 ha teren ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor va rog jaab jaab Buna seara! Am mostenit o bucata de 62 m/p pe care sunt construite garaje (teren gestionat de primarie pana acum) Am luat legatura cu cei care au acum ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 Adrian Chiloflischi Adrian Chiloflischi Doresc sa aflu cand se vor face platile pentru despagubirile calculate, de catre Autoritatea Nationala pentru restituirea proprietatilor. (vezi toată discuția)