Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

DE la primarie DEZINFORMARE!!!!!

As vrea sa aflu in ce an s-a introdus impozitul pe terenul extravilan ptr ca de la primarie mi sa comunicat doi ani diferiti respectiv 2005 sau ? 2007
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:08, 21 Iunie 2011
Impozitul pe terenul extravilan a fost introdus in anul 2005.prin Legea 247 privind reforma în domeniile proprietăţii şi justiţiei, precum şi unele măsuri adiacente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renta viagera agricola. mihaiistfan@yahoo.com mihaiistfan@yahoo.com Anul acesta am implinit varsta de 67 ani.Cu respect,doresc sa stiu daca am dreptul la renta viagera agricola,avand in proprietate suprafata de 5 ha teren ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor va rog jaab jaab Buna seara! Am mostenit o bucata de 62 m/p pe care sunt construite garaje (teren gestionat de primarie pana acum) Am luat legatura cu cei care au acum ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 Adrian Chiloflischi Adrian Chiloflischi Doresc sa aflu cand se vor face platile pentru despagubirile calculate, de catre Autoritatea Nationala pentru restituirea proprietatilor. (vezi toată discuția)