avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cumparaturi prin tranzactii bancare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cumparaturi prin tranzactii bancare

Am vrut sa cumpar o parapanta de la un individ cu care am vorbit pe messenger, mi-a dat contul in care sa ii virez banii, urmand sa imi trimita pachetul prin curier a doua zi. Am virat banii in contul respectiv insa parapanta nu a ajuns.. mai mult, aceasta persoana este de negasit. Cei de la banca mi-au spus ca banii nu se pot recupera. Ce pot face in situatia aceasta? Cineva m-a sfatuit sa fac o plangere penala la politie.... Va multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 22 Iunie 2011
sfatul meu e sa nu mai faci asa ceva nici o data, chiar daca ai gasi persoana respectiva , bani i-ai pus in cont de buna voie si nu ai cum sa- i mai recuperezi
evident , mi-am invatat lectia, insa este vorba de o suma destul de mare. in datele tranzactiei scrie clar avans pentru parapanta.. asadar nu este obligat sa mi-o livreze? practic el nu are cum sa justifice acei bani.
ii faceti plangere penala la politie pt inselaciune. banuiesc ca aveti datele lui
Doar numele si contul bancar. sunt suficiente? politia ii poate afla adresa din datele astea?
eu zic ca e suficient. datele din buletin le are banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ContSters144818 ContSters144818 Am si eu o intrebare.Am comandat pe okazii.ro un telefon lg ku990 de nota 10 spunea in anunt....avea 30 de calificative 100% pozitive mi s-a parut de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sait anunturi italia flancfuster flancfuster Buna ziua, Acum trei saptamani am gasit pe un sait de anunturi din Italia un echipmanet electronic dorit de mine. Dupa mai multe conversatii despre echipament ... (vezi toată discuția)
Inselaciune okazii.ro garantia escrow AdiLup AdiLup Buna ziua! Am luat si eu o teapa pe Okazii. Pe scurt: am hotarat sa cumpar un laptop, am contactat utilizatorul pe privat in vederea incheierii licitatiei. ... (vezi toată discuția)