avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

bubna ziua
pentru a inscrie o masina in romania fara a plati taxa auto?? merge asa ceva ca am auzit ca unii au reusit iar altii nu
si daca da cu cine pot colabora si eu? o indrumare o persoana de contact ceva?? va multumesc
pai sui de ce unii au castigat in instanta sa inscrie masina fara taxa si altii nu?
e de vina avocatul sau ce?
cum fac si eu?

De aia !#-o
Mai usor e de raspuns la intrebarea de ce unii castiga la loto si altii nu !:D
In fine...acum chiar ai nevoie de un avocat ! Sunt niste pasi de parcurs si singur iti prinzi urechile ! Si nu mai poti reveni ! E un castig ca ai toate facute, inclusiv RAR-ul !
Cand discuti cu avocatul intreaba-l cate procese a castigat cu serviciul de inmatriculari. Ca pana la urma teoria ca teoria...practica e temelia !
din cate am inteles e ca la loto si judecatorul e cel care decide.
unii zic ca da altii ca nu...
in fine acum tot ce imiu ramane de facut este sa caut un avocat ncare a mai castgigat cate un proces cu taxa auto...daca a-ti putea sa ma ajutati cu ceva.....
am actele la RAR facute dar nu am calculuol de la fisc
trebuie si ala facut??
raul77 a scris:

din cate am inteles e ca la loto si judecatorul e cel care decide.
unii zic ca da altii ca nu...
in fine acum tot ce imiu ramane de facut este sa caut un avocat ncare a mai castgigat cate un proces cu taxa auto...daca a-ti putea sa ma ajutati cu ceva.....
am actele la RAR facute dar nu am calculuol de la fisc
trebuie si ala facut??

da. trebuie mers si la ANAF pt decizia de calcul. sa aveti la dvs cartea eliberata de RAR.

dupa ce primiti decizia de calcul, impreuna cu restul actelor si cu o cerere de inmatriculare fara plata taxei va prezentati la secretariat si ii spuneti doamnei de-acolo ca sunt pt d-nul comandant... intr-un termen de x zile primiti un raspuns in care vi se enumara actele necesare pt inmatriculare, adica ei nu zic nici da, nici nu concret.. dupa care ii chemati in instanta, gen : chemăm în judecată
INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢULUI ..... - SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ªI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR

dar acum depinde din ce oras sunteti. intre timp s-au mai schimbat datele problemei. nu depinde de judecator ci de oras. in unele se reuseste inmatric fara plata taxei, in altele nu...
sa castig neaparat procesul
interesul meuy e sa ma lungeasca avocatul cat de mult posibil si asta poate sa dureze si 2 ani ca nu ma supar
eu in primu rand vreau ca sa obtin hartie ca pe intreaga perioada a procesului sa scot numere rosii si apoi daca pierd p[este un an sau doi p[rocesul le las masina in parcare la politie si sa faca ce vor ei cu ea sau o dau la fier
Nu te inteleg ! Iti convine sa dai lunar pe numere aproape 50 de lei ? Basca rca ! In fond e socoteala ta, banii tai !
Succes !

Alte discuții în legătură

Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline Pentru a inmatricula maina fara plata taxei auto este suficient sa se faca cerere doar la DGFP si Prefectura, sau trebuie facuta cerere si la tribunal? (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)