gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

cornel munteanu 
	    	Utilizator

cornel munteanu 
	    	Utilizator	    

adica dvs nu trimiteti bani pt intretinerea copilului decat obligat de instanta? cum dovediti ca va pasa de copil ?
 ContSters114133 
	    	Utilizator

ContSters114133 
	    	Utilizator	    

m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

ContSters114133 
	    	Utilizator

ContSters114133 
	    	Utilizator	    

sarbu andreea	                   

in urma cu 2 ani m-am despartit de sotul meu in fapt  nu legal in urma casatoriei au rezultat 2 fete cea mare de 6 ani iar cea mik de 3 ani.In urma cu 2 luni ... (vezi toată discuția)
	                    sarbu andreea	                   

in urma cu 2 ani m-am despartit de sotul meu in fapt  nu legal in urma casatoriei au rezultat 2 fete cea mare de 6 ani iar cea mik de 3 ani.In urma cu 2 luni ... (vezi toată discuția)

ildikogabriela	                   

va rog din suflet sami spuneti daca sotul meu are un copil din prima casatorie dupa care plateste o pensie de intretinere,si copilul este plecat in spania cu ... (vezi toată discuția)
	                    ildikogabriela	                   

va rog din suflet sami spuneti daca sotul meu are un copil din prima casatorie dupa care plateste o pensie de intretinere,si copilul este plecat in spania cu ... (vezi toată discuția)

sorin77	                   

as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)
	                    sorin77	                   

as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)