george141414 
	    	Utilizator

george141414 
	    	Utilizator	    

godot 
	    	Utilizator

godot 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 fanykar	                   

salut,as dori sa stiu si eu ce probleme poate implica cumpararea unui apartament cu executare in conditiile in care proprietarul este deacord.
 (vezi toată discuția)
	                    fanykar	                   

salut,as dori sa stiu si eu ce probleme poate implica cumpararea unui apartament cu executare in conditiile in care proprietarul este deacord.
 (vezi toată discuția)

Irina S.	                   

Titlu executoriu: contract de garantie cu ipoteca. Debitor SC X SRL.
Inainte de inceperea executarii silite creditorul este de acord printr-o Declaratie ... (vezi toată discuția)
	                    Irina S.	                   

Titlu executoriu: contract de garantie cu ipoteca. Debitor SC X SRL.
Inainte de inceperea executarii silite creditorul este de acord printr-o Declaratie ... (vezi toată discuția)

bcory	                   

Momentul de timp la care o hotarare judecatoreasca devine executorie este dat de momentul in care hotararea a devenit definitiva. (ulterior, ea a devenit si ... (vezi toată discuția)
	                    bcory	                   

Momentul de timp la care o hotarare judecatoreasca devine executorie este dat de momentul in care hotararea a devenit definitiva. (ulterior, ea a devenit si ... (vezi toată discuția)