avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este posibil inchirierea doar a unei suprafete ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este posibil inchirierea doar a unei suprafete dintr-un teren?

Pe o suprafata dintr-un teren, proprietatea altei persoane, vreau sa construiesc pentru desfasurarea unei activitati comerciale o constructie din termopan. Intrebarea este: pot preciza in cuprinsul contractului de inchiriere ca se inchiriaza doar o suprafata de 50 m.p. Trebuie atasat contractului o schita cu hasurarea suprafetei de teren ce va fi inchiriata? Mentionez ca pe acest teren se mai afla un chiosc. La adresa terenului voi inregistra si punctul de lucru al societati si de aceea va trebui sa inregistrez la administratia financiara contractul de inchiriere. Aveti idee ce avize am nevoie pentru constructie si pentru desfasurarea activitatii de fast food.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Suprafata imobil svisarinescu svisarinescu Buna ziua . Am o firma care inchiriaza o parte din cladiri si teren unei alte societati pentru sediu social. Cladirea pe care o inchiriez are o suprafata la ... (vezi toată discuția)
Avize chiosc cu bauturi pe baza de cafea Gabriela VP Gabriela VP buna am un srl care are ca activitate principala constructiile si acum as vrea sa deschid un punct de lucru, un chiosc in care se vand doar bauturi pe baza de ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)