avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... avize chiosc cu bauturi pe baza de cafea
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

avize chiosc cu bauturi pe baza de cafea

buna
am un srl care are ca activitate principala constructiile si acum as vrea sa deschid un punct de lucru, un chiosc in care se vand doar bauturi pe baza de cafea in pahare de unica folosinta 'to go'(mentionez ca am adaugat codurile caen necesare activitatii).Pentru ca nu este o locatie fixa ci un chiosc si totul este de unica folosinta, intrebarea mea este am nevoie de apa curenta?ce alte avize as mai avea nevoie?sanepidul,mediu sau pompierii ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela VP , utilizator 12:35, 21 Octombrie 2009
am citit si legislatia si nu este nimic clar sau concret in acest sens. adica ar trebui sa fim la 25 de m de o toaleta, cum este si cazul ( terenul pe care am pus choscul este inchiriat de la un fast food care ne-a permis accesul la toalete,respectiv chiuveta in care te poti spala dupa utilizarea toaletei). in afara de spalarea pe maini a personalului dupa utilizarea toaletei nu vad alta utilizare a apei in chiosc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru activitate coffee to go/coffee shop roxana82m roxana82m Buna ziua, Am inchiriat si amenajat un spatiu pentru desfasurarea activitatii unui coffee to go, mai exact voi prepara diverse sortimente de cafea la ... (vezi toată discuția)
Locatie tip cafenea, dar nu cafenea vch2009 vch2009 Buna ziua, De ceva vreme ma chinui sa ma documentez si sa aflu pasii ce trebuie sa-i urmez pentru a deschide o locatie de tip cafenea. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Coduri caem srl-d monicalucanu monicalucanu Buna ziua Fratele meu infiinteaza un srl-d cu abiect de activitate fast food (franciza take and go, cafea, fara bauturi alcoolice) si un after school.Va rog ... (vezi toată discuția)