avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua. Sotul a introdus actiune de divort "din culpa comuna". Eu doresc desfacerea acestei casatorii din vina lui exclusiva. probabil va veti intreba "cu ce ma incalzeste " din vina cui se pronunta divortul. Daca ati urmarit subiectul "divort cu un politist violent" va veti da seama. ideea este ca el s-a grabit sa depuna aceasta actiune deoarece nu vrea sa semneze contractul de vanzare-cumparare al apartamentului de serviciu MIRA decat dupa divort, astfel incat eu si fetita sa nu avem nici un drept. Ce pot face in aceasta situatie? A doua problema pe care doresc sa o lamuresc este ca sotul a cerut in mod expres in actiunea pe care a inaintat-o ca minora sa-mi fie incredintata mie(oricum, nu-i dadeam fata nici moarta).Daca va cere drept de vizitare a minorei, pot ruga instanta sa-i puna in vedere in mod expres ca vizitarea sa se faca numai in prezenta mea si sa nu vina dupa ce consuma bauturi alcoolice? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: avocat adrian constantinescu , Avocat 21:18, 7 Septembrie 2008
eu nu i-am spus nimic.crede-ma.are "surse".intra pe privat te rog.
Din moment ce ai numar de inregistrare la plangerea penala nu are cum sa dispara. E posibil sa anuleze procesul verbal incheiat de colegii lui daca nu ai avut martori. Dar poti sa soliciti judecatorului, la primul termen, sa fie depus la dosarul cauzei. Ai certificat medico-legal. Ai 2-3 zile ingrijiri medicale? Intra la art. 180 cod penal al2 indice 1. Si crede-ma ca nu o sa-i fie usor, cat e el de politist...Fa un memoriu catre sefii lui,in care sa detaliezi abuzurile sale si cere nr. de inregistrare. Ce varsta are fetita? Mergi cu ea la un psiholog dupa scandalul asta. Si psihologul sa consemeze intr-un raport ceea ce a observat la fetita, daca e nevoie îl depui la dosarul cauzei.Nu stiu daca ma crezi, dar lui îi este frica de tine...Da-i în bot, a vrut circ?! o sa fie servit...(scuza-mi limbajulX-)
Cata naivitate! Si ce daca plangerea are numar de inregistrare! Se mai intampla sa "dispara" acte din dosar!
Azi am reusit sa vorbesc cu politistul cara are in cercetare cauza:D. Luni m-a chemat sa ma audieze. ma voi duce insotita de avocat. am biletul de trimitere de la UPU pe care scrie clar :TCC acut inchis, afirmativ agresiune, dar in certificatul medico-legal nu mi s-a dat nici macar o zi ingrijiri medico-legale. politistii care au venit la solicitarea mea nu au incheiat proces verbal(cel putin nu in prezenta mea). ne-au luat amandurora declaratii . Mi-au spus ca e inregistrata prin 112 si ca ei fac raport de eveniment in dispecerat.Viitorul meu fost sot lucreaza la judiciar,lucreaza aproape zilnic atat cu medicul legist care m-a consultat cat si cu cei care au venit la fata locului. Acum , cel de la inspectie Interna imi cere martori:O.ce martor pot eu aduce din moment ce incidentul s-a petrecut la 1 noaptea , de fata fiind doar eu, el si fetita de aproape 2 ani#-o???de atunci(28 iulie)nu m-a mai agresat fizic. dar ma ameninta si practic tortureaza psihic. Cuvantul lui preferat este "te execut". Ca sa nu mai spun ca a luat masina din fata blocului impreuna cu un amic de-al lui(el nu are carnet).( Masina e inscrisa pe numele lui, dar rata la banca e pe numele meu) tocmai ca sa nu ma pot folosi de ea.X-( . In fine, sper ca luni sa iasa bine. Miercuri am al doilea termen la divort.Adica audierea martorilor. Acolo o sa iasa urat.
daca este un tip violent nu credeti ca este cazul sa scapati mai repede de el.locuinta fiind de sevici oricum la aceasta data este numai a lui fiind neachitata.instanta nu va incuvinta prezenta d-tra la vizitatea copilului pentru ca este dreptul lui sa fie singur cu copilul.

Alte discuții în legătură

Agresiune ATELOCIN ATELOCIN Buna, am si eu o probl. am fost agresata de sot si vreau sa intentez divort ( inca nu am facut-o), iar acum a luat copilul si a plecat cu el la tara la ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters167014 ContSters167014 Buna seara. As dori sa va intreb daca o fotografie a sotului meu impreuna cu amanta (imbratisati)ar putea sa ma ajute cu ceva in tribunal la procesul de ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez melania20 melania20 Sunt casatorita cu o fetita minora de 2 ani si sotul meu ma agreseaza fizic si psihic. Vreau sa imi scot maine certificat medico legal si vreau sa stiu ce pot ... (vezi toată discuția)