avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Certificatul de grefa = Decizie (Hotarare) ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Certificatul de grefa = Decizie (Hotarare) ?

Buna ziua, pot sa cer punerea in aplicare a unui certificat de grefa reprezentand o decizie irevocabila (C.A.-litigii de munca), privind reintegrarea in functie cu plata drepturilor salariale, pana la redactarea respectivei decizii a C.A.?
Certificatul de grefa tine locul unei decizii irevocabile? Daca da, va rog frumos sa imi faceti trimitere la un text de lege, deoarece managerul meu imi cere aceasta trimitere.
Multumesc frumos!
Va doresc o zi buna!
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
Dawio, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dawio , utilizator 07:22, 24 Iunie 2011
La multi ani, tuturor celor care intretin vie faclia adevarului si dreptatii!:vishenka:
Numai bine,
prof. Danut Viorel Petcu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza reangajarea! florinsadova florinsadova Am postat in acest forum situatia in care ma aflu dar cred ca trebuie sa fac din nou introducerea.Am castigat litigiul de munca ,respectiv fondul cat si ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)
Care este pasul urmator dupa hotararea irevocabila? rrobyfm rrobyfm Buna seara. Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare : Am castigat procesul la curtea de apel (irevocabila) iar in curand o sa fac ... (vezi toată discuția)