avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... problema la o fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

problema la o fundatie

Va scriu in numele mai multor parint...avem o problema, am facut o fundatie unde fiecare participant a depus 100 de lei, acum 3 ani. Avem o "comisie" format din 5 persoane, din care o contabila care se ocupa cu de toate.
acum organizam un festival pt. copii si am avea nevoie de bani dar contabila a zis ca nu ne da ca nu avem voie sa folosim.
Suntem revoltati ca daca avem bani de ce nu avem voie sa folosim...si daca totus nu se poate ce demersui trebuie facute pentru a suspenda fundatie si se primim inapoi bani depusi.
Astept raspunsuriile dvs.
Cu stima
Coita Raluca
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:26, 23 Iunie 2011
Avem o formatie de dans popular,si ca sa putem accesa fonduri, am facut fundatia asta. Contabila a venit cu ideea si ea a facut totul, de accea are totul la ea.
In cel mai rau caz daca nu putem intelege nici cum cu ea, ce demersuri sa facem sa suspendam sau sa dizolvam fundatia asta, si sa facem una nou, cu care sa contituam fara grij activitatea.
Soliciati presedintelui detaliile pentru ca el poarta raspunderea pentru toate actele si faptele fundatiei, el da sau nu acordul pentru orice act care emana de la fundatie . Contabila nu e presedinte.
Pentru dizolvare, trebuie sa va adresati instantei de judecata.
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
elena138, utilizator
Dar de ce nu schimbati contabila? Nu cred ca desfiintarea fundatiei e o solutie. Si sa stiti ca nu e asa simplu, ca si cum va impartiti din nou acei bani stransi initial, isi ia fiecare suta si gata.
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli intr-o fundatie caspriac caspriac suntem o Fundatie in care organele de condcere, prin statut, sunt Adunarea Generala, formata din patru membrii fondatori si 9 membri eligibili, si Comitetul ... (vezi toată discuția)
Modificarea actului constitutiv al unei fundatii Nicolae Fratea Nicolae Fratea In 1997 s-a constituit o fundatie. In PROCESUL-VERBAL(acesta este actul constitutiv) este prevazut: \"Conducerea fundatiei sa fie asigurata de 21 persoane\". ... (vezi toată discuția)
Infiintare fundatie un_kopill un_kopill Buna! ma poate ajuta cineva cu un model de act constitutiv pt o fundatie si un statut? deasemenea, rezervarea de denumire se face in bucuresti si pt viitoarea ... (vezi toată discuția)