avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate - semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate - semnatura electronica

Ce declaratii sunt obligatoriu de depus electronic, si aici ma refer strict la intreprinderile mici (deoarece cele mari si mijlocii erau obligate oricum inca de la sf anului 2010 sa depuna toate declaratiile elecronic). Adica daca o societate nu depune declaratia 112 (deoarece nu are momentan niciun angajat) ci depune doar celelalte decalratii 101, 300 etc, este obligata sa isi achizitioneze acel certificat digital pentru semnatura electronica?

Cel mai recent răspuns: alexandra.ghnas , utilizator 13:14, 23 Iunie 2011
Daca nu are salariati, firma nu e obligata sa depuna electronic de la 1 iulie 2011 nici o declaratie si nici nu e obligata sa-si cumpere semnatura electronica.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat digital depunere declaratii zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Stie cineva cat costa toata procedura si intocmai un certificat digital pentru depunerea declaratiei on-line (e vorba de firma si de ... (vezi toată discuția)
Societate fara angajati poate depune de la 1 iulie 2011 declaratiile fiscale la ghiseu? jaina jaina Societate cu asociati straini ce nu domiciliaza in Romania, au un SRL prin care au cumparat un teren cu o valoare de 40.000 euro. Singura miscare in ... (vezi toată discuția)
Certificat digital CC-MIH CC-MIH Buna, Daca un srl nu are angajati ( si nu depune 112), este obligatoriu sa-si achizitioneze un certificat digital pt depunere 300,100, etc.pana la 1 iulie ... (vezi toată discuția)