andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

andymaurul, utilizator
 andymaurul, utilizator 	
			 Cornelia Tulpan 
	    	Contabil

Cornelia Tulpan 
	    	Contabil	    

ContSters98245 
	    	Utilizator

ContSters98245 
	    	Utilizator	    

andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

Codul muncii
CAP. 6
Contractul individual de munca pe durata determinata
ART. 82
(4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata.
(5) Contractele individuale de munca pe durata determinata incheiate in termen de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata sunt considerate contracte succesive si nu pot avea o durata mai mare de 12 luni fiecare.
ART. 84
(1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni.
 avobeibu	                   

Buna ziua,
conform noului cod al muncii, ce intelegi din aceste articole?
82(4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte ... (vezi toată discuția)
	                    avobeibu	                   

Buna ziua,
conform noului cod al muncii, ce intelegi din aceste articole?
82(4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte ... (vezi toată discuția)

luminita_gab	                   

un contract de munca incheiat  pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada!  (vezi toată discuția)
	                    luminita_gab	                   

un contract de munca incheiat  pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada!  (vezi toată discuția)

valcris	                   

Buna ziua. Am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de 1 luna, incepand cu data de 01.01.2012. Va rog sa-mi spuneti, cate acte aditionale pot ... (vezi toată discuția)
	                    valcris	                   

Buna ziua. Am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de 1 luna, incepand cu data de 01.01.2012. Va rog sa-mi spuneti, cate acte aditionale pot ... (vezi toată discuția)