avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM cu 1 h/zi pt resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM cu 1 h/zi pt resurse umane

Buna dimineata!

As avea o intrebare...pot avea CIM cu 1h/zi la mai multe firme in functia de inspector resurse umane...bineinteles fara a depasi 48 ore / saptamana? Mentionez ca am un atestat pt inspector resurse umane...si in prezent sunt angajata la o firma in aceasta functie..

Astept un raspuns,

Multumesc anticipat,
Luminita
Cel mai recent răspuns: llumi , utilizator 10:00, 24 Iunie 2011
Lucrand in domeniu cunosteti codul muncii. Sa inteleg ca ne testati vigilenta sau pentru siguranta dv.?
Desigur, dar nu aveti voie sa efectuati ore suplimentare.
Art. 103 Salariatul cu fractiune de norma este salariatul al carui numar de ore normale de lucru, calculate saptamanal sau ca medie lunara, este inferior numarului de ore normale de lucru al unui salariat cu norma intreaga comparabil.
Art. 105 (1) Contractul individual de munca cu timp partial cuprinde, in afara elementelor prevazute la art. 17 alin. (3) , urmatoarele:
a) durata muncii si repartizarea programului de lucru;
b) conditiile in care se poate modifica programul de lucru;
c) interdictia de a efectua ore suplimentare, cu exceptia cazurilor de forta majora sau pentru alte lucrari urgente destinate prevenirii producerii unor accidente ori inlaturarii consecintelor acestora.
(2) In situatia in care intr-un contract individual de munca cu timp partial nu sunt precizate elementele prevazute la alin. (1), contractul se considera a fi incheiat pentru norma intreaga.
Da, puteti avea mai multe contracte.
Puteti depasi chiar si perioada de 48 h/sapt, intrucat restrictia respectiva se aplica doar unui singur contract, nu tuturor.
Mutumesc mut pentru raspuns...intrebarea era pt siguranta mea:), si la cine am mai adresat intrebarea aceasta ..m-au sfatuit sa fac un pfa...dar sincer imi convine mai mult cu CIM part time..
Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea programului de lucru ?? leuca_luminita leuca_luminita Rugamite la specialistii acestui forum! Am un contract de munca cu timp partial ( art. 103 din Legea 53/2003) fractiune de norma 2 ore/zi, 10 ore/saptamana ... (vezi toată discuția)
drept contractual geany828 geany828 sunt angajat cu o norma de 4 h ,la un fast food nu am calificare,cu toate acestea lucrez SAPTAMNAL 56 DE ORE IN INTERVALUL ORAR 16- 1H DIMINEATA IAR IN ... (vezi toată discuția)
C.m. partial ore de sambata si duminica dana_coman dana_coman Am contracte individuale cu timp partial de 2 ore/zi, acord spor de week-end 5%, daca lucreaza sambata si duminica platesc normal 2 ore fara sa dau liber ... (vezi toată discuția)