avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare prejudiciu

Buna ziua,am o intrebare : daca o persoana nu are bunuri,conturi bancare sau alte venituri pe numele lui si nu poate fii executat silit pentru recuperarea prejudiciului( mentionez ca am apleat la o firma de executare silita si au gasit nimic pe numele acelei persoane) ce modalitate exista de a recupera banii,suma fiind de 6000 de euro.
Exista o alta solutie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:13, 25 Iunie 2011
legal nu exista. Decat sa astepti sa fie bunuri/venituri. Si sa ai grija cu prescriptia.
Cred ca dragul nostru coleg sugereaza varianta cu trecutul Prutului, la fratii nostri din Republica Moldova . :)
Pana in prezent nimeni nu-i bate la recuperarea banilor :)
Referitor la prescriptie, daca in dorinta de a-mi recupera datoria am reusit sa-i fac poprire pe salariu doua luni la rand debitorului fara hotarare judecatoreasca numai cu adresa de executor bancar, poate fi considerata intrerupere a termenului de prescriere? Mentionez ca mai e un an din cei 3 ani de prescriere.
cum adica fara incuviintare a pus poprire un executor bancar? Nu are competenta sa o faca....
Ai recuperat ceva bani? Daca da, prescriptia s-a intrerupt
Daca un executor bancar nu are competenta sa faca poprire, deci daca nu a intrat in legalitate, atunci poprirea respectiva cum a intrerupt termenul de prescriere? Nu e nici prin instanta, nu e nici cu acordul debitorului.
executorul bancar poate executa doar creantele institutiei de credit unde lucreaza.
Poate s-a exprimat gresit.
Ne scapa multe lucruri. Nu avem toate datele.
Cum a pus poprire executorul bancar. Ce treaba are ala... Daca nu avem toate datele nu puteti primi un raspuns adecvat....
Daca era poprirea instituita de un executor judecatoresc in baza unui titlu executoriu si instanta a incuviintat executarea asa e ok, se intrerupe termenul de prescriptie

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ..prescriere? monikmonny1 monikmonny1 Buna ziua !Varog sa imi spuneti si mie daca o executare silita se poate prescrie....sau mai bine zis datoria pe care o ai si cel care trebuie sa o primeasca ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)