avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instiintare de la Directia DEzvoltare Urbana Serviciul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instiintare de la Directia DEzvoltare Urbana Serviciul Control Urbanism

Buna ziua, la toti cei care citesc si comenteaza tot ce e pe forum.
Am si eu o problema , iar aceasta consta ca astazi am primit o "Instiintare" de la Directia DEzvoltare Urbana Serviciul Control Urbanism IASI prin care se spune ca am facut modificari interioare in apartament si sa prezint azivele de constructie si raport de expertiza tehnica.
In urma cu 5 ani cand a fost cumparat apartamentul s-au facut mici modificari insa fara a se umbla la structura de rezistenta.A fost spart un perete de bca ce forma un fel de debara si intrarea din camera spre balcon(pervazul- sau cum se mai numeste).De catva timp am probleme cu vecinii (rectific mosnegii )de sub mine si se gandi sa ma reclame abia acum ca am aceste modificari.Am citi aici pe forum cumva ca la art. 11 alin. 1 lit. h din Legea 50/1991, ceea ce am facut eu nu ar fi de amenda.ACum nu stiu ce sa mai cred. #-o Eu hartia am gasit in usa insa nestampilata,doar semnata de 2 ing, iar cei care au fost nu au vazut apartamentu lpentru aputea face o constatare.Rugamintea mea este ce am de facut in cazul asta?:-/ atata timp cat sunt proprietar chiar imi dicteaza STATUL ce sa fac la mine in casa?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DACICUS , utilizator 20:14, 3 August 2008
florinjfi a scris:

Eu hartia am gasit in usa insa nestampilata,doar semnata de 2 ing, iar cei care au fost nu au vazut apartamentu lpentru aputea face o constatare.Rugamintea mea este ce am de facut in cazul asta?:-/ atata timp cat sunt proprietar chiar imi dicteaza STATUL ce sa fac la mine in casa?
Va multumesc
vi s-a parut ca ati vazut o instiintare pe usa ... probabil ca a lipit vreun hot o hirtie pe vizao, ca sa nu vedeti cine va suna la usa :D B-)
nu ati gasit nici o hirtie in usa, pur si simplu. nu ati semnat de primire, nu stiti de existenta ei.
Faptul ca cetateanul din ROMANIA nu cunoaste legea asta nu inseamna ca nu exista, hartia ati primito constatarea este facuta in baza reclamatiilor vecinilor, dv. ramane sa DOVEDITI contrariul, puteti sa-i chemati pe domnii de la primarie sa le aratati ca nu e asa, NU-i ASA?
Va duceti la urbanism si cereti autorizatie , faceti un proiect, eventual platiti o amenda, dar daca vreti sa intrati in legalitate si se poate nu prea se aplica amenda si sunteti OK, sunteti in sfarsit cetatean al ROmaniei, pana atunci sunteti in PASALACUL ROMANES si suportati ca veti pati la fel si nu va va ajuta nimeni cand veti avea probleme cu cei ce incalca LEGEA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie? Hopeless Hopeless Vreau sa stiu si eu daca pentru a-mi largi bucataria prin desfiintarea unei debarale (usa si 22 cm de perete din caramida care nu modifica structura de ... (vezi toată discuția)
Modificare in apartament bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua tuturor, Am nevoie de o parere in ceea ce priveste o viitoare actiune de-a mea. Pe scurt, doresc sa efectuez o mica modificare in apartament. ... (vezi toată discuția)
Pentru ce fel de lucrari imi sunt necesare autorizatii de la primarie? camelia petre camelia petre firma la care lucrez urmeaza sa execute lucrari de reparatii la demisol.imi sunt necesare aprobari de la primarie pt aceste lucrari?dc da ce fel de autorizatii ... (vezi toată discuția)