avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce este contract de exigibilitate, ce impune el?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce este contract de exigibilitate, ce impune el?

tatal meu a decedat ,avand un credit pentru bunuri, cu care si-a achizitionat termopane ,.apartamentul fiind pe numele meu,si renuntand la succesinea dupa el,acuma banca, ma someaza si ma ameninta ca vine si imi ia termopanele cu ordin de executare silita .este legal odata ce apartamentul este almeu si eu renuntand la mostenire?

Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 15:51, 25 Iunie 2011
Daca ati renuntat la mostenire ( ati dat o astfel de declaratie)..firma de termopane nu va poate actiona.
de unde stie banca in ce locatie s-au montat termopanele. Exista documente? Exista termopane inseriate sau cum? :) De unde stie banca 100% ca alea sunt?
Vezi de treaba, cum sa ia termopanele :) ce sa faca cu ele :) crezi ca bancii ii trebuie batai de cap pentru 10 termopane... sunt doar amenintari sa te faca sa dai ceva banuti acolo.
banca presupune ca la adresa lui din buletin s-au montat termopanele. si va multumesc
aici nu vorbim de presupuneri. Despre ce suma vorbim?
In orice caz stai linistit
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2011
godot, utilizator
offtopic. @mistretu : schimbati-va categoria, din avocat in utilizator ca induceti in eroare.

Daca apartamentul va apartine si ati renuntat la mostenire in termenul legal de 6 luni de la decesul tatalui, banca n-are ce sa va faca.
Termopanele, odata alipite imobilului, sunt accesorii ale lui. Proprietarul apartamentului este proprietarul lui printr-o prezumtie legala. Cum sa rastoarne ei aceasta prezumtie? Cu ce dovezi?
Daca vine executorul, faceti contestatie la executare.

Alte discuții în legătură

Partaj in caz de divort ysa1976 ysa1976 Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea.;In timpul casatoriei am mostenit ca unic copil de la tatal meu,care a decedat o cota parte dintr-un apartament,iar ... (vezi toată discuția)
Credit pt. nevoi personale fara asigurare de viata! redu_82 redu_82 Buna ziua, as dori sa primesc un sfat pt urmatorul caz.Tatal prietenei mele a decedat in urma cu aproape 2 saptamani ( singurul mostenitor ramas e prietena ... (vezi toată discuția)
Mostenire limac limac Am o prietena care are tatal paralizat si nu poate vorbi desi intelege tot - el este recasatorit a doua oara cu o doamna care are 1 copil dintr-o alta ... (vezi toată discuția)