tatal meu a decedat ,avand un credit pentru bunuri, cu care si-a achizitionat termopane ,.apartamentul fiind pe numele meu,si renuntand la succesinea dupa el,acuma banca, ma someaza si ma ameninta ca vine si imi ia termopanele cu ordin de executare silita .este legal odata ce apartamentul este almeu si eu renuntand la mostenire?
de unde stie banca in ce locatie s-au montat termopanele. Exista documente? Exista termopane inseriate sau cum? :) De unde stie banca 100% ca alea sunt?
Vezi de treaba, cum sa ia termopanele :) ce sa faca cu ele :) crezi ca bancii ii trebuie batai de cap pentru 10 termopane... sunt doar amenintari sa te faca sa dai ceva banuti acolo.
offtopic. @mistretu : schimbati-va categoria, din avocat in utilizator ca induceti in eroare.
Daca apartamentul va apartine si ati renuntat la mostenire in termenul legal de 6 luni de la decesul tatalui, banca n-are ce sa va faca.
Termopanele, odata alipite imobilului, sunt accesorii ale lui. Proprietarul apartamentului este proprietarul lui printr-o prezumtie legala. Cum sa rastoarne ei aceasta prezumtie? Cu ce dovezi?
Daca vine executorul, faceti contestatie la executare.
Mostenire
limac
Am o prietena care are tatal paralizat si nu poate vorbi desi intelege tot - el este recasatorit a doua oara cu o doamna care are 1 copil dintr-o alta ... (vezi toată discuția)