avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce este contract de exigibilitate, ce impune el?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce este contract de exigibilitate, ce impune el?

tatal meu a decedat ,avand un credit pentru bunuri, cu care si-a achizitionat termopane ,.apartamentul fiind pe numele meu,si renuntand la succesinea dupa el,acuma banca, ma someaza si ma ameninta ca vine si imi ia termopanele cu ordin de executare silita .este legal odata ce apartamentul este almeu si eu renuntand la mostenire?

Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 15:51, 25 Iunie 2011
iti repetam, stai linistit, nu are ce sa-ti faca tie. Nu le da un leu, ei asta vor prin aceasta hartuire, sa se aleaga si ei cu ceva :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj in caz de divort ysa1976 ysa1976 Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea.;In timpul casatoriei am mostenit ca unic copil de la tatal meu,care a decedat o cota parte dintr-un apartament,iar ... (vezi toată discuția)
Credit pt. nevoi personale fara asigurare de viata! redu_82 redu_82 Buna ziua, as dori sa primesc un sfat pt urmatorul caz.Tatal prietenei mele a decedat in urma cu aproape 2 saptamani ( singurul mostenitor ramas e prietena ... (vezi toată discuția)
Mostenire limac limac Am o prietena care are tatal paralizat si nu poate vorbi desi intelege tot - el este recasatorit a doua oara cu o doamna care are 1 copil dintr-o alta ... (vezi toată discuția)