avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu acordul partilor

Va rog sa imi dati niste detalii in legatura cu un divort cu acordul partilor, in conditiile in care eu nu vreau nici un partaj.Cam cat dureaza?Cat de multe formalitati sunt necesare?Care este exact procedura, cap-coada?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:15, 27 Iunie 2011
Puteti divorta si la instanta prin acordul partilor, caz in care nu mai este necesar sa probati motivele de divort, iar actiunea va fi solutionata la primul termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul ContSters315938 ContSters315938 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca se se poate divorta la notar in conditiile in care doi soti au doi copii (de 24 de ani si respectiv 19 ani impliniti) ... (vezi toată discuția)
Divortul dupa 1 an si 6 luni anonimatum anonimatum sunt casatorita de 1 an si 6 luni si nu avem copii. din anumite motive vreau sa divortez. nu avem nimic pe numele nostru. ce legi mai sunt acum? dak nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divortul de comun acord fara copii sau partaj... Bardac Nelu Bardac Nelu Buna ziua. as dori sa stiu daca se poate care este procedura(actele care se depun si unde) la divortul de comun acord. Copii sunt majori, mai sunt implicati cu ... (vezi toată discuția)