avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării eligibilitate prima casa 4
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

eligibilitate prima casa 4

Stie cineva unde se pot gasi criteriile de eligibilitate prima casa 4?Am avut pt scurt timp o locuinta pe numele meu in 2003 care s-a si vandut in acel an si nu stiu daca pot sau nu intra in programul prima casa 4.Raspunsurile pe care le-am primit pana acum sunt contradictorii .merci anticipat.
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 21:25, 27 Iunie 2011
Pot accesa acest program si cei care detin/ au detinut deja o locuinta uc conditia ca aceasta sa nu aiba/fi avut peste 50 mp.
"Programul "Prima Casa 4" da posibilitatea si proprietarilor de locuinte dobandite in orice alt mod decat prin programul "Prima Casa" si cu o suprafata utila mai mica de 50 metri patrati sa beneficieze de prevederile programului guvernamental si sa achizitioneze o locuinta cu o suprafata mai mare."
Daca detin o locuinta cu o SU de 40 mp si vreau sa cumpar prin prima casa 4 a doua locuinta tot sub 50 mp am sanse sa se aprobe creditul sau trebuie neaparat ca a doua locuinta sa fie peste 50 mp? Am intrebat pe la mai multe banci dar nu am primit raspuns concret Multumesc

Nu conteaza daca suprafata locuintei pe care doriti sa o cumparati prin Prima casa 4 este mai mare sau mai mica decat 50 mp - doar pretul ei.
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
mikas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie credit prima casa Iryna_47462 Iryna_47462 Buna ziua! sunt in curs de derulare a unui credit prima casa si intampin probleme in legatura cu declaratia referitoare la proprietatea cu suprafata mai mica ... (vezi toată discuția)
Finantari tineri casatoriti DanielaMihaela DanielaMihaela Banuiesc ca asta e vesnica intrebare a tinerilor casatoriti : exista vre-un ajutor din partea primariilor sau vre-un program de finantare europeana pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular credit "prima casa" intre cei doi co-proprietari miborion miborion Buna ziua, Am o situatie complicata si din experienta neplacuta avuta cu functionarii bancii, as dori putin ajutor in situatia urmatoare: Am cumparat prin ... (vezi toată discuția)