ADRIAN CHELARU 
	    	Alte profesii

ADRIAN CHELARU 
	    	Alte profesii	    

ADRIAN CHELARU, Alte profesii
 ADRIAN CHELARU, Alte profesii 	
			 vladutz_vladutz 
	    	Utilizator

vladutz_vladutz 
	    	Utilizator	    

vladutz_vladutz 
	    	Utilizator

vladutz_vladutz 
	    	Utilizator	    

ADRIAN CHELARU 
	    	Alte profesii

ADRIAN CHELARU 
	    	Alte profesii	    

vladutz_vladutz 
	    	Utilizator

vladutz_vladutz 
	    	Utilizator	    

badan87	                   

am 18 ani,elev premiant...am furat telefonul mobil al unei colege...o alta colega m-a vazut ca l-am luat...si o alta i-a spus vatamatei ca am mai facut si alta ... (vezi toată discuția)
	                    badan87	                   

am 18 ani,elev premiant...am furat telefonul mobil al unei colege...o alta colega m-a vazut ca l-am luat...si o alta i-a spus vatamatei ca am mai facut si alta ... (vezi toată discuția)

mariacristina	                   

Buna ziua. Problema este urmatoarea: fratele meu(15 ani) a facut plangere in urma cu 2 luni pentru un telefon care i-a fost luat. El a inmanat telefonul pentru ... (vezi toată discuția)
	                    mariacristina	                   

Buna ziua. Problema este urmatoarea: fratele meu(15 ani) a facut plangere in urma cu 2 luni pentru un telefon care i-a fost luat. El a inmanat telefonul pentru ... (vezi toată discuția)

precupclau	                   

un priten sa folosit de o tactica foarte nasoala ,mia furat un tel pe care am platit 530 euro,mi la luat din masina sau din apartament,eu lam asteptat 3 ... (vezi toată discuția)
	                    precupclau	                   

un priten sa folosit de o tactica foarte nasoala ,mia furat un tel pe care am platit 530 euro,mi la luat din masina sau din apartament,eu lam asteptat 3 ... (vezi toată discuția)