Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
Ma numesc Rodica, si vin cu rugamintea la dvs. de a-mi raspunde la o intrebare:
Pot beneficia de ajutorul de somaj daca am lucrat 22 ani la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata, dupa care am incetat activitatea conform art. 55 litera b) din Codul Muncii, si apoi am lucrat la alta firma cu contract de munca pe perioada determinata, adica o luna???.
Multumesc mult pentru raspuns.
~ final discuție ~
 viomitrea	                   

am lucrat 13 luni la una din cele 3 firme ( societati ) a unei  companii, apoi la solicitarea mea (angajatului ) a incetat CIM  cu durata determinata inainte ... (vezi toată discuția)
	                    viomitrea	                   

am lucrat 13 luni la una din cele 3 firme ( societati ) a unei  companii, apoi la solicitarea mea (angajatului ) a incetat CIM  cu durata determinata inainte ... (vezi toată discuția)

Gabrielro22	                   

Buna, azi am aflat un lucru si as dori sa stiu daca se mai poate realiza ! Am plecat cu demisie de la ultimul loc de munca in februarie 2011 , unde am lucrat ... (vezi toată discuția)
	                    Gabrielro22	                   

Buna, azi am aflat un lucru si as dori sa stiu daca se mai poate realiza ! Am plecat cu demisie de la ultimul loc de munca in februarie 2011 , unde am lucrat ... (vezi toată discuția)

alina888	                   

Buna ziua,
Am fost angajata pe o perioada de sapte ani la o companie,dupa cere mi-am incetat activitatea contractului individual de munca cu art.55 ... (vezi toată discuția)
	                    alina888	                   

Buna ziua,
Am fost angajata pe o perioada de sapte ani la o companie,dupa cere mi-am incetat activitatea contractului individual de munca cu art.55 ... (vezi toată discuția)