avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariul net cu o persoana in intretinere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariul net cu o persoana in intretinere

Buna ziua,

Am salariul de 1000 lei, in mana, as dori sa stiu ce suma trebuie sa primesc daca am o persoana in intretinere.

Multumesc anticipat!

Valy
Sincer...... habar nu am...... firma nu este prea transparenta si de aceea am dubii in legatura cu primirea banilor pentru acea persoana luata in intretinere.......
In contract 800 + 25% sporuri.... In mana primesc fix 1000 lei....
valy_ungur a scris:

Salariul este 1000 lei, in mana, fara persoana in intretinere.
Doresc sa stiu care este suma pe care trebuie sa o primesc luand o persoana in intretinere.

la un net de 1000 lei fara persoana in intretine salariul brut este de 1378 lei ..

la un brut de 1378 lei cu o persoana in intretinere veti avea un salariu net de 1012 lei.
Asa cum spuneam mai sus, maxim 16 lei puteti primiti in plus. Adica 16% din 100 de lei (diferenta dintre 250 si 350 lei).
[ link extern ]

La un brut de 1378 deducerea este de 290.
Multumesc frumos tuturor pentru timpul acordat cat si pentru rabdare.

Sa aveti parte de o seara frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala laurentiuu laurentiuu Am salariul net de 800 ron.Cat voi lua in plus la salariu tinand cont ca acum am un bebe?Cum se calculeaza deducerea? (vezi toată discuția)
Deducere - copil minor aflat in intretinere. Elena1313 Elena1313 Buna ziua, Care este suma maxima (salariu net) pana la care se acorda deducere pentru un copil? Care este valoare ei? Socotit la un salariu net de 1000 ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit la salar t copil in intretinere elennna elennna buna. am un copilas de 3 ani si 4 luni care nu e trecut in intretinere la sot. eu m-am intors la servici de 5 luni si nu mi s-a spus ca trebuie sa fac cerere ... (vezi toată discuția)