avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie concediere disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie concediere disciplinara

daca am contestat deja decizia de suspendare a c.i.m.(in termenul legal de 30 zile) si ulterior mi a venit acasa decizia de concediere disciplinara(care a luat nastere ca rezultat al suspendarii c.i.m.) trebuie sa contest si decizia de concediere?
Mentionez ca nu m i s a inmanat nici un referat sa l iau la cunostiinta nici in urma cererii mele exprese ci numai s a facut referire la el...
Cand se stabileste un targhet de vanzari aceasta se face in mod oficial(printr un inscris luat la cunostiinta) sau se poate face si verbal? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valentin_sandu1969 , utilizator 19:05, 1 Iulie 2011
multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea incadrarii angajatului crucy2014 crucy2014 Daca este necesara schimbarea incadrarii angajatului, se aduce la cunostiinta in scris motivul ? Refuzul angajatului se face in scris ? (vezi toată discuția)
Data semnarii fisei de post Juvenalia Juvenalia fisa postului pt angajatii mei are o data anterioara datei de transmitere in Revisal (respectiv 01.06.2013) in cazul unui CIM transmis in Revisal in 02.06.2013 ... (vezi toată discuția)
Modificarea criteriilor de evaluarea a activitatii si a atributiilor petrulili petrulili Codul muncii \\"Art. 17. [informarea cu privire la clauzele contractului de munca] (1) Anterior incheierii sau modificarii contractului individual de munca, ... (vezi toată discuția)