avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pierdut original CUI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pierdut original CUI

Buna ziua.

Intrebare: daca societatea pierde CUI-ul in original, cum se poate elibera unul nou? Care e procedura, unde se pot adresa si daca aveti idee cam cat dureaza.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulia Malis Popa , Consilier juridic 17:04, 27 Iunie 2011
In cazul pierderii, furtului sau distrugerii certificatului de inregistrare fiscala, organul fiscal va elibera un duplicat al acestuia, in baza cererii contribuabililor si a dovezii de publicare a pierderii, furtului sau distrugerii in Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.
Va multumesc pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere "duplicat" certificat inregistrala fiscala (cui) in cazul pierderii originalului c.ionescu c.ionescu S-a pierdut, nu se stie imprejurarea, Certificatul emis de ANAF care contine CUI-ul Asociatiei de Proprietari. Trebuie urmata o procedura aparte, in sensul ... (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Act studii- obtinere duplicate onicico onicico Care sunt pasii pe care trebuie să ii urmez în cazul în care am pierdut actul de studii(bacalaureat).In principiu as dori informatii despre ce acte ... (vezi toată discuția)