avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere prelungire dovada de circulatie in instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere prelungire dovada de circulatie in instanta

Buna, va rog mult sa imi spuneti cum trebuie formulata o astfel de cerere? Dosarul e la instanta, e prima data cand nu mai merg la procuror, iar termenul e fixat abia la mijlocul lunii septembrie.
Stie cineva cat dureaza pana se elibereaza incheierea (avand in vedere RIL care a fost admis si din cate stiu nu se mai judeca in camera de consiliu)?Va rog mult ajutati-ma cu un model ...urgent daca e posibil.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Luciana21 , utilizator 20:52, 28 Iunie 2011
Se face o cerere pentru eliberarea unui certificat de grefa care se duce la politie pentru prelungirea dovezii. Cererile le gasiti la xeroxul instantei.
Faza cu certificatul de grefa dus la politie merge doar in cazul plangerii contraventionale.
In caz de dosar penal, prelungirea dreptului de a conduce se dispune de instanta de judecata, in sedinta publica, cu citarea legala a tuturor partilor.
Deci pana la primul termen de judecata nu prea aveti ce face. Puteti incerca o preschimbare a termenului de judecata, dar nu cred ca acesta este un motiv temeinic pentru ca instanta sa dispuna preschimbarea termenului.
Multumesc, dar am rezolvat...oricum se citeaza repede partea in max 5 zile...si se da incheiere fiindca a fost admis RIL cu privire la art 111 alin 6.O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie Micutu112 Micutu112 Buna ziua.Sunt citat intrun dosar in calitate de parte civila.E vorba de furtul unei biciclete.Am cerut in reclamatie suma de 300 ron.Autorul este ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata ionut_ghi ionut_ghi Buna ziua! Am un prieten care este condamnat iar pe data de 19.07.2017 s-a inregistrat dosarul pe a beneficia de liberarea conditionata.La data de 31.08.2017 ... (vezi toată discuția)