avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

sunt angajata la o firma de stat care se afla in insolventa,de o luna firma a mai primit si un alt domeniu de activitate in care s-au facut angajari.sunt intretinator de familie,sunt singura pe postul de facturare ,am calificare pentru acel post ba mai mult peste cateva zile am sustinerea licentei si azi am fost anuntata verbal ca voi primi preaviz de 20 de zile.ce pot face?in cadrul firmei sunt cea mai veche si sunt unica care amcopil minor in intretinere.postul nu a fost redus faptic la itm.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 28 Iunie 2011
Singura posibilitate a dvs este sa contestati in instanta decizia de concediere ...
as avea sanse de castig?multumesc.
lulita a scris:

as avea sanse de castig?multumesc.


Sanse sunt de castig , dar si de pierdere ... depinde de modul in care a avut loc concedierea , de modul in care au fost respectate conditiile de forma si de fond pentru emiterea deciziei de concediere etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post mickeyy mickeyy Buna ziua, Am o speta in sensul ca firma la care lucrez doreste sa desfiinteze postul in care sunt angajat pe motive economice. Sunt director de filiala ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala SIMONAINTREABA SIMONAINTREABA a fost desfiintat intreg comp.de Dispecerat,paza fiind externalizata! modivul concedierii..situatia ec.masura impusa datorita desfiintarii postului!!!! Stiu ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie de reducere a normei de timp boghysv boghysv Buna ziua! Sunt angajat cu norma intreaga pe postul de inginer clinic la un centru de dializa.Programul din contract este de 8/zi (08-16). In realitate ... (vezi toată discuția)