avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Copie legalizata C.I in strainatate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Copie legalizata C.I in strainatate

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urmatoarele probleme: SRL nou infiintat pentru inregistrare in scopuri TVA are nevoie de copie legalizata a documentului de identitate, problema este ca asociatul unic se afla in strainatate pentru onorarea unui contract de prestari servicii , eu detin o copie dupa cartea lui de identitate dar nu pot face copie legalizata, poate sa o faca el in Italia?La un notar si sa o trimita prin mail, eu sa o traduc?Oare e valabilla asa?Sau cum se poate proceda?
La fel si pt imputernicirea notariala pentru semnatura electronica pt transmiterea online a declaratilor la Anaf.daca o face acolo la notar e valabila aici?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 20:36, 28 Iunie 2011
Va trebui sa se duca la un notar in Italia si sa faca o copie legalizata a cartii de identitate. Copia legalizata se va trimite in Romania, in original, nu prin mail. Se va traduce si legaliza traducerea si apoi se poate folosi.

Se va proceda identic si pentru imputernicirea pentru semnatura electronica.

Sau traduce totul in Italia si legalizeaza totul acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot legaliza o copie a cartii de identitate in lipsa titularului? Roxana 73 Roxana 73 As putea face o copie lagalizata a cartii de identitate a nepoatei mele din Italia in absenta ei? Mentionez ca ii este necesara pentru eliberarea unei ... (vezi toată discuția)
Problema notariala Stefanpetrut Stefanpetrut Vreau sa stiu daca un notar are dreptul sa legalizeze o copie a cartii de identitate a unei persoane daca in fata lui se prezinta o persoana cu cartea in ... (vezi toată discuția)
Legalizare pasaport si carte de identitate Anna2020 Anna2020 Cum pot obtine o copie legalizata/apostilare a pasaportului si a cartii de identitate? Sunt pe cale de a ma alatura unei fundatii din afara Romaniei, impreuna ... (vezi toată discuția)