avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul mi`a intrat pe teren!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul mi`a intrat pe teren!

Am o proprietate de 2317 m2 . am vrut sa fac intabularea iar cand a venit expertul sa constatat ca am doar 1500m2 m`am gandit ca vecinul a intrat pe terenul meu ,ajunsa la primarie am constatat ca vecinul nu are acte iar ce de la primarie mi`au spus ca daca vecinul nu vrea sa elibereze terenul trebuie sa il dau in judecata.eu timp de 20 de ani am platit primarii impozit pe terenul care este pe acte. in sintuatia aceeasta eu ce ar trebuie sa fac!?sa il dau in judecata sau se poate rezolva fara a ajunge in tribunal!!!!?!?!?
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
Alexandra1987, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandra1987 , utilizator 15:47, 29 Iunie 2011
Da, trebuie sa-l dati in judecata sa va lase sa posedati in linisre si perpetua folosinta terenul respectiv unde Dv. sunteti proprietar de drept, si mai solicitatii si "daune-interese"pentru ca ati fast lipsita de folosinta acelei portiuni de teren..succes.
O actiune in granituire si revendicare, cand se vor lua actele de proprietate ale vecinului si ale d-voastra, si se vor compara.
Dar, pana acum cum au fost gardurile? Nu v-a deranjat situatia ?Se va dispune o expertiza topo-cadastrala, care va lamuri situatia.
Garduri nu au fost. Pt ca am spus ca suntem oameni!Eu nu asi vrea sa il dau in judecata si nici nu vreau daune-interese, pur si simpul vreau sa pot face linistita intabularea.Dar daca el nu vrea sa paraseasca terenul nu imi ramane nici o alta solutie.Va multumesc pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine construieste gardul? dora negrea dora negrea Cine ma poate lamuri cu urmatoarea problema. M-am mutat la tara, la 3 km de Arad, si niciunul din vecinii mei nu vrea sa faca gard. Am solicitat prin act ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema legata de limita de proprietate. vecinii ... bogdanto bogdanto Buna ziua! am o problema legata de limita de proprietate. Vecinii mei de pe latura de sud a unui imobil detinut de mine, au construit acum cativa ani (peste ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare gs113765 gs113765 Buna seara.As dori ,daca se poate,un raspuns la urmatoarea situatie. Am o proprietate în judetul Calarasi.Am solicitat efecturea cadastrului si intabularii ... (vezi toată discuția)