avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Majorari si dobinzi de intirziere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Majorari si dobinzi de intirziere

Un ONG detine un autoturism pentru care nu a achitat fondul de mediu.
Care era nivelul majorarilor si dobinzilor de intirziere pentru anii 2006 si 2007.
Niivelul acestora poate depasi suma datorata?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:40, 2 Iulie 2011
Neachitarea la termenul de scadenţă a taxei la Fondul de mediu se datorează dobânzi şi penalităţi de întârziere egale cu cele datorate pentru neachitarea la termen a obligaţiilor fiscale.

Aveti aici istoricul cotelor de majorari, dobanzi si penalitati de intarziere pentru neachitarea in termen a obligatiilor fiscale.
[ link extern ] /


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Majorari si penalitati neplata in termen a cass adimicu adimicu Buna seara, Va rog sa-mi spune care este procentul ( pe zi) la calculul majorarilor de intarziere pt. plata contributiei la sanatate a unui PFA, pt. trim.I si ... (vezi toată discuția)
Penalizari facturi utilitati brinzeageorgeta brinzeageorgeta desi ati dezbatut acest subiect ca administrator la o asoc de prop ma confrunt cu un caz cred nemai intilnit.asoc a ramas cu plata restanta la facturi pe o ... (vezi toată discuția)