Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Majorari si dobinzi de intirziere

Un ONG detine un autoturism pentru care nu a achitat fondul de mediu.
Care era nivelul majorarilor si dobinzilor de intirziere pentru anii 2006 si 2007.
Niivelul acestora poate depasi suma datorata?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:40, 2 Iulie 2011
Neachitarea la termenul de scadenţă a taxei la Fondul de mediu se datorează dobânzi şi penalităţi de întârziere egale cu cele datorate pentru neachitarea la termen a obligaţiilor fiscale.

Aveti aici istoricul cotelor de majorari, dobanzi si penalitati de intarziere pentru neachitarea in termen a obligatiilor fiscale.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Majorari si penalitati neplata in termen a cass adimicu adimicu Buna seara, Va rog sa-mi spune care este procentul ( pe zi) la calculul majorarilor de intarziere pt. plata contributiei la sanatate a unui PFA, pt. trim.I si ... (vezi toată discuția)
Penalizari facturi utilitati brinzeageorgeta brinzeageorgeta desi ati dezbatut acest subiect ca administrator la o asoc de prop ma confrunt cu un caz cred nemai intilnit.asoc a ramas cu plata restanta la facturi pe o ... (vezi toată discuția)