avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... am cumparat un produs de pe internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

am cumparat un produs de pe internet

Am cumparat un produs de pe internet care are un cablu de alimentare la 220 v , executat astfel ca mufa de introdus in aparat este metalica (una folosita la cuplarea unui difuzor ) si a produs arsuri la mana la o utilizare neatenta (a scos mufa din aparat fara sa-l scoata din priza de 220v ). Acest aparat zicase ca este medicinal , nu cred ca este autorizat si are publicitate pe internet (pot spune pe ce site ??) Unde pot sa reclam ? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 18:04, 18 Iulie 2011
exista vreo lege care reglementeaza comertul prin internet si publicitatea la produse care nu respecta regulile de protectie ??? va multumesc.
in cazul in care produsul a fost achizitionat de la o persoana juridica puteti face reclamatie la anpc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie laptop ramynela ramynela Buna ziua.solicit a m-i se raspunde acestei cereri, pentru rezolvarea unei probleme aparute ulterior, legate de achizitionarea unui laptop in garantie model ... (vezi toată discuția)
Posibila incalcare de catre un supermarket a drepturilor consumatorului florinm. florinm. Bun gasit tuturor! In urma cu cinci zile am achizitionat de la un supermarket din orasul meu un produs numit \"nivela cu laser\", alimentat cu baterii. Fiind ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul little_30devil little_30devil Buna seara, Sunt abonata la o firma care ofera servicii de cablu si internet. Administratorul are un contract cu aceasta firma prin care firma trebuie sa ... (vezi toată discuția)