avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... datorii intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

datorii intretinere

timp de cativa ani tatal meu nu a platit intretinerea. prin vara lui 2007 am fost dati in judecatapt plata a 50 si ceva de milioane + penalitati+cheltuieli de judecata....instanta a hotarat sa platim doar intretinerea... tata a facut recurs....si hotararea a fost sa platim totul....adica vreo 60 si cv de milioane.... in octombrie a venit hartie de plata ku 100 de mil....am platit 30 de mil in noiembrie 2007.....

in 2008 ne-a venit din nou citatie pt o suma tot in jur de 100 d mil....am platit 21....si de curand mia venit ultima citatie k dak in termen de 15 zile nu platesc 56 d mil.... pune sechestru....am reusit si am platit acesta suma de 56 d mil....shi knd mam dus sa o achit mi-a spus k mai am de platit 35 de mil..... nu inteleg de unde vin acesti 35

nu am discutat cu cel de akolo.... pt ca este un omdestul de dificil.... iar eu ma enervez f repede....

Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 22:22, 30 Iulie 2008
Nu are rost sa va enervati prea repede, deoarece o clarificare a problemei dvs. nu se poate realiza decat cu administratorul, avand hotaririle judecatoresti si listele de plata pentru lunile urmatoare in fata.

Cu siguranta s-au adunat si penalizari si ele curg in continuare pana la lichidarea intregului debit. Pentru a avea situatia sub control, dupa ce va lamuriti asupra sumei, e bine ca sa nu mai lasati sa treaca luni si chiar ani fara a achita intretinerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintat pe nedrept kakadu kakadu buna ziua ..am lucrat la o firma fara carte de munca.1 an de zile.si colega care avea carte de munca l-a furat pe patron de vreo 300 mil....am inregistrato pe ... (vezi toată discuția)
Rog sa ma ajutat si gratis in skris daca se poate ..!!! d-a-m-i-a-n d-a-m-i-a-n Buna ziua !ma numesk Elena...sint o doamna de la tsara unde caut un ajutor din partia specialishtilor,, shi sper la un ajutor .Deci istoria mia se incepe asha ... (vezi toată discuția)
O mare nevoie de ajutor indru indru Buna seara , postez acest mesaj in speranta ca voi mai gasi pe cineva online sa ma ajute , dimineata fiind destul de tarzior pentru un raspuns.Nu voi intra in ... (vezi toată discuția)