avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am doua credite la banca ,unul ipotecar si unul de nevoi personale cu ipoteca, aceste credite insumeaza la 100000 CHF apartamentul valoreaza undeva la 60 000 CHF. am ajuns aproape in imposibilitate de plata. INTREBAREA MEA ESTE : ce se intampla daca nu mai platesc banca? (ma executa silit ? mai trebuie s-a platesc după ce banca ia apartamentul?
Banca procedeaza la declasarea executarii silite prin executarea ipotecii - scoaterea la vanzare prin licitatie a apartamentului.
In cazul in care valoarea obtinuta nu acopera intreaga datorie, banca va continua executarea silita pana la acoperirea integrala a debitului, prin infiintarea popririi asupra disponibilitatilor banesti, urmarirea silita a altor bunuri mobile si imobile proprietatea dvs, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale neachitat vuvu vuvu In urma cu 3 ani am contractat 3 credite unul ipotecar si 2 de nevoi personale. Situatia economica actuala s-a schimbat dramatic in sensul ca in momentul de ... (vezi toată discuția)
Cat reprezinta mai exact poprirea in cazul executarii silite la un credit ipotecar? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri competente (eventual cu numarul articolului din codul civil) la situatia mea. Mai exact, sunt divortat de ... (vezi toată discuția)
Notificare de la o frma de recuperatori robert111 robert111 buna ziua.as dori sa va cer niste informatii legate de un credit neplatit.din 2007 am un card de credit pe care nu l-am achitat de un an.momentan lucrez in ... (vezi toată discuția)