avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de furt

Cum se pedepseste o tentativa de furt daca doi minori vroiau sa fure 2 stergatoare la o masina si iau prins niste locatari dintrun bloc si au chemat politia au dat declaratii ca au vrut sa ia stergatoru doar ca sa il bata pe unul din locatarii aceia ca au ragait .... cum se pedepseste o tentativa de furt daca cei doi hoti sunt minori???
noi avem 17 ani si nu am mai fost deloc loati de politie sau probleme dastea cat despre scoala stau bn cu ia nu am probleme ....
Haideti sa nu exageram cu trimiterea in instanta. E o tentativa de furt pt doua stergatoare, savarsita de niste copii care nu au avut niciodata probleme cu legea. Se va invoca art 18^1.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pedepseste tentativa de furt in acest caz? Liviu Popa Liviu Popa 2 baieti au fost prinsi in timp ce vroiau sa fure dintrun camion niste motorina,cand incercau sa desfaca acolo la rezervor alarmele masini au inceput sa sune ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa maxima pentru tentativa de omor crf crf pedeapsa maxima pentru tentativa de omor,distrugere de bunuri prin incendiere si violare de domiciliu (vezi toată discuția)
Infractiune minori nenciumarian nenciumarian fiul meu de 14 ani si 2 luni se face vinovat deintrare prin fortare si escaladare in scoala sustragere de bunuri din scoala(un fier de calcat),distrugere de ... (vezi toată discuția)