iulia53 
	    	Utilizator

iulia53 
	    	Utilizator	    

denisa2011 
	    	Utilizator

denisa2011 
	    	Utilizator	    

george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator 	
			 Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

Avem un contract cu o sc unde ne factureaza lunar un comision din vanzarile ei (o parte din adaosul lor comercial) cum inregistrez eu acest comision intermediar? In contul 704 l-am inregistrat pana acum, este corect?Ceea ce facturam noi care ea acelasi comision inregistrez pe 622. Este bine? Va rog ajutati-ma
Cu ajutorul acestui cont se tine evidenta cheltuielilor reprezentand comisioanele datorate pentru cumpararea sau vanzarea titlurilor de valoare imobilizate sau a celor de plasament, comisioanele de intermediere, onorariile de consiliere, contencios, expertizare, precum si a altor cheltuieli similare.
 denisa2011 
	    	Utilizator

denisa2011 
	    	Utilizator	    

Doina B	                   

Stiu ca este ... inca o intrebare despre impozitul pe profit, dar vreau sa ma asigur ca lucrez corect, de aceea apelez la dvs. inca o data:
Asadar:
TOTAL ... (vezi toată discuția)
	                    Doina B	                   

Stiu ca este ... inca o intrebare despre impozitul pe profit, dar vreau sa ma asigur ca lucrez corect, de aceea apelez la dvs. inca o data:
Asadar:
TOTAL ... (vezi toată discuția)

gabi.b	                   

Cum calculez impozitul pe profit la trim. III 2010?
In trim I si II societatea a fost pe pierdere si am platit impozitul minim de 1625  lei/trim.
La trim III ... (vezi toată discuția)
	                    gabi.b	                   

Cum calculez impozitul pe profit la trim. III 2010?
In trim I si II societatea a fost pe pierdere si am platit impozitul minim de 1625  lei/trim.
La trim III ... (vezi toată discuția)

mihadoro07	                   

Buna seara, am si eu o problema. In anul 2010 primele 3 trimestre am depus decl 100 cu imp forfetar. In ultimul trimestru nu am mai depus decl. 100. Acum cand ... (vezi toată discuția)
	                    mihadoro07	                   

Buna seara, am si eu o problema. In anul 2010 primele 3 trimestre am depus decl 100 cu imp forfetar. In ultimul trimestru nu am mai depus decl. 100. Acum cand ... (vezi toată discuția)