avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... De ce trebuie sa dau declaratie notariala pentru a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

De ce trebuie sa dau declaratie notariala pentru a face cadastrul unei suprafete de teren?

de ce trebuie sa dau declaratie notariala pt a face cadastrul unei suprafete de teren, atata timp cat primaria a emis adeverinta din care reiese ca nu are plan parcelar in zona respectiva, cel care face cadastrul a dus datele pt intocmirea planului parcelar, iar acesta va fi aprobat de OCPI? nu vad rostul art 292 cod penal. la ce consecinte sa ma astept?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 19:35, 3 Iulie 2011
Nu stiu daca ati observat ca in declaratiile de impunere ,este scris acelasi art.292 c.p care se refera la fals in declaratii. Cand se face cadastrul, d-voastra indicati respectivului, care vine sa masoare, niste limite, niste puncte de referinta ale proprietatii d-voastra, pe care vi le asumati.De altfel , acest lucru este prevazut si in regulamentul intocmirii documentatiei cadastrale-O.633/2006 al dir.general al ANCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot stopa tăieri abuzive de pădure !? ContSters404086 ContSters404086 Detin o suprafata de 1.5 ha teren forestier, pentru care nu am putut obtine cartea funciară, datorită suprapunerii unor suprafete. Primăria a \"intocmit\" ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren ne_interesant ne_interesant Buna ziua, Am un teren extravilan de aprox 1,3 ha si am vrut sa -i fac cadastru , dar am intampinat o problema: Am fost la mai multe birouri cadastrale si ... (vezi toată discuția)
Cadastru - modificare plan parcelar Bordi1 Bordi1 Buna seara! Am si eu o problema si cer un sfat.... Am in proprietate o suprafata de teren intravilan din anul 1990...suprafata si pozitie nemodificata de ... (vezi toată discuția)