avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme legislatia muncii

Buna seara! De curand in compania unde lucrez s-au facut disponibilizari (luna iunie pe data de 08 s-au dat preavizele la colegii disponibilizati) iar la sfarsitul lunii trecute mi sa adus la cunostinta ca am fost trecut pe o functie inferioara fara sa primesc o decizie sau sa fiu sanctionat. Acum lucrez pe ecea functie dar nici de la inceputul lunii nu am primit nici o decizie . Mi s-a spus ca saptamana aceasta (miercuri)sa fac o cerere pentru a trece pe fct inferioara.Mentionez ca trecerea pe aceasta functie am facuto prin efectuarea unui curs de calificare si diferenta de clase de salarizare a fost semnificativa.Din anul 2001 de cand sunt pe aceasta functie nu am avut nici o abatere,sanctiune iar rezultatele de la examinarile anuale au fost bune.VA ROG sa-mi spuneti daca e bine sa fac acea cerere sau sa cer o decizie din partea companiei prin care sa motiveze motivul.Mi-e frica sa nu fiu disponibilizat ulterior.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters107545 , utilizator 12:47, 7 Iulie 2011
Regret #-o am facut cererea de trecere in fct inferioara retroactiv incepand cu data de 01-07 -2011 si nici pana acum nu am primit nici o decizie de salarizare Mi-e frica de disponibilizare!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere victoriag victoriag Am fost concediata in urma unui singur,,AVERTISMENT SCRIS,, am sanse sa castig procesul? Cat m/ar costa sa fiu reprezentata la proces?:( (vezi toată discuția)
Criterii disponibilizari marinica71 marinica71 lucrez la stat si vin disponibilizarile,sunt reglementate prin lege criteriile de disponibilizare sau ramane la latitudidea directorilor sa dea afara pe cine ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari florentin65 florentin65 Care este cadrul legal al disponibilizarilor din primarii si care este metodologia acestor disponibilizari? (vezi toată discuția)