Buna seara! De curand in compania unde lucrez s-au facut disponibilizari (luna iunie pe data de 08 s-au dat preavizele la colegii disponibilizati) iar la sfarsitul lunii trecute mi sa adus la cunostinta ca am fost trecut pe o functie inferioara fara sa primesc o decizie sau sa fiu sanctionat. Acum lucrez pe ecea functie dar nici de la inceputul lunii nu am primit nici o decizie . Mi s-a spus ca saptamana aceasta (miercuri)sa fac o cerere pentru a trece pe fct inferioara.Mentionez ca trecerea pe aceasta functie am facuto prin efectuarea unui curs de calificare si diferenta de clase de salarizare a fost semnificativa.Din anul 2001 de cand sunt pe aceasta functie nu am avut nici o abatere,sanctiune iar rezultatele de la examinarile anuale au fost bune.VA ROG sa-mi spuneti daca e bine sa fac acea cerere sau sa cer o decizie din partea companiei prin care sa motiveze motivul.Mi-e frica sa nu fiu disponibilizat ulterior.Multumesc!
Regret #-o am facut cererea de trecere in fct inferioara retroactiv incepand cu data de 01-07 -2011 si nici pana acum nu am primit nici o decizie de salarizare Mi-e frica de disponibilizare!!!
Concediere
victoriag
Am fost concediata in urma unui singur,,AVERTISMENT SCRIS,, am sanse sa castig procesul? Cat m/ar costa sa fiu reprezentata la proces?:( (vezi toată discuția)