avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... La multi ani, Gabrielle Monique!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

La multi ani, Gabrielle Monique!

Multi ani fericiti cu bucurii si satisfactii!
:vishenka:
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:01, 5 Iulie 2011
la multi ani gabrielle!
La multi ani!
La multi ani si din partea mea!
La multi ani cu sanatate, sa aveti bani, sa aveti de toate! Sanatate, fericire, impliniri si tot ce va doriti sa se indeplineasca!
Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata : dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros LA MULTI ANI!!!

Alte discuții în legătură

8 martie - tututor utilizatoarelor de pe forumul avocatnet Cornel  Vasile Cornel Vasile De 8 martie va urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! ... (vezi toată discuția)
La multi ani gabrielle monique! :) Daniela Bolog Daniela Bolog Multi ani cu impliniri si fericire iti doresc! Toate sa-ti fie la cote maxime! :love::luck::flowersblue::flowersblue::flowersblue: (vezi toată discuția)
Urari pentru 2010 Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, ... (vezi toată discuția)