avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... urari pentru 2010
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

urari pentru 2010



LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!
Un an nou cu sanatate
Voie buna, trai usor,
Bucurie si mult spor.
A mai trecut un an … Sa va amintiti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ati reusit.. Fiti mandrii ca ati ramas aceleasi suflete calde.
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze “cerul” senin al vietii! Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 23:24, 5 Ianuarie 2010
=D> Sa dea bunul Dumnezeu sa avem un an mai bun, daca nu prosper, cel putin de stagnare! Sa inceteze caderea vertiginoasa in care ne-am angajat cu totii si sa avem idei inspirate, care sa ne aduca multumiri pe toate planurile! Sa fiti fericiti si sa iubiti mai mult in anul care vine! Prin iubire si armonie aducem bine si prosperitate in vietile tuturor. La Multi Ani!:vishenka:
=D>=D>=D>
Un An Nou cat mai bun!
Sanatate,fericire,numai bucurii alaturi de cei dragi!

La Multi Ani tuturor-administratori,consultanti si utilizatori!!!
La Multi Ani Avocatnet! :luck:
:):):)
Anul 2010 sa va aduca multa sanatate si tot ce va doriti:vishenka::luck:

La multi ani!
La multi ani avocatnet!
:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
La multi ani, gabrielle monique! ContSters200573 ContSters200573 Multi ani fericiti cu bucurii si satisfactii! :vishenka: (vezi toată discuția)
La multi ani, freeelis! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR :offtopic: Astazi colegul nostru, freeelis, isi aniverseaza ziua de nastere. Dintre noi el are cea mai mare vechime pe forum. La multi ani, freeelis, Craciun ... (vezi toată discuția)