avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara baiat de 14 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara baiat de 14 ani

e posibil ,e legal tranferenta de bani pe numele copilui,daca deja are buletin?
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
anamiclea, utilizator
Cel mai recent răspuns: dr8 , utilizator 07:09, 6 Iulie 2011
Daca va referiti la a depune bani pe numele unui copil, puteti face acest lucru, indiferent ce varsta ar avea. Daca vreti ca acel copil sa poata dispune de bani... intre 14 si 18 ani, minorul dispune (in general) de bunurile sale cu incuviintarea ocrotitorului legal... Dar intrucat nu ati spus mai nimic, nu am decat sa va dau urmatoarea adresa:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
dr8, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capacitatea de a incheia acte juridice Magna-Charta Magna-Charta Care este diferenta dintre incapacitatea de folosinta si incapacitatea de exercitiu? Un minor intre 14 si 18 ani are capacitate de exercitiu restransa,acesta ... (vezi toată discuția)
Legea permite ? redialboss redialboss buna seara as dorii sa stiu daca este legal si daca legea i-mi permite sa trec un apartament ... (vezi toată discuția)
Copilul meu, în vârstă de 14 ani, a luat din casă niște obiecte din argint și le-a amanetat. este legal un contract de amanet încheiat cu un minor? doruantonescu doruantonescu Copilul meu, în vârstă de 14 ani, a luat din casă niste obiecte din argint şi le-a amanetat. Am aflat şi - pentru a nu pierde obiectele - l-am pus să le ... (vezi toată discuția)