avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... In ce consta acea testare psihologica in admiterea INM?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

In ce consta acea testare psihologica in admiterea INM?

De ce au picat asa multi anul trecut in baza unei testari psihologice? Au fost vreo 3000 de candidati, 300 au luat iau 100 au fost respinsi pentru ca au picat verificarea psihologica? In ce consta si de ce atata severitate?
NB: Cifrele sunt relative, nu stiu exact promovabilitatea, nr de candidati admisi etc:stunned:

Alte discuții în legătură

Evaluare psihologica inm Simonsez Simonsez daca este cineva care a dat la inm si a trecut de toate examenele, dar a picat psihologicul va rog mult sa-mi spuneti in ce consta, pentru ca stiu pe cineva ... (vezi toată discuția)
O dilema: am picat traseul, mai dau sala? prigat prigat Daca am picat traseul pe data de 11 iunie,trebuie sa dau din nou sala?Astept un raspuns urgent.Multumesc! (vezi toată discuția)
Auditorii de justitie me-alina me-alina dupa ce se incheie probele scrise la INM stiu ca se sustine inca o proba de limba straina pt candidatii declarati respinsi la concurs pt a fi auditori de ... (vezi toată discuția)